1 / 12
довгостроково

2-кімн. кв., 45 м2, 1/3 поверх

, Приморский, Екатериненская, 21   •  На мапі

6 000 ГРН/на місяць

50% комісія
Кімнат2
Площа45 м2
Житлова30 м2
Кухня8 м2
Поверх1 з 3

Здам 2х кімнатну квартиру в центрі, Катерининська, 21, кут Дерибасівської. Квартира знаходиться в гарному, затишному, охоронюваному дворі, на першому поверсі, має окремий вхід. Складається з кімнати-студії, кімнати-спальні і ванної кімнати. У першій кімнаті, є місце кухні, є пральна машина, мийка, кухонний стіл, холодильник, електроплита, мікрохвильова піч, холодна і гаряча вода, всі кухонні приналежності, широкий шафа-гардероб і велике дзеркало. В іншій частині кімнати є великий розкладний диван, телевізор з кабельними каналами, велике вікно, зручний столик, 2 стільці, килим.

У другій кімнаті-спальні знаходиться зручний розкладний диван, велика шафа з відділеннями для одягу та інших речей, ротангові меблі, світильник, ротанговое трюмо. Кімната тепла і затишна.

У ванній кімнаті є ванна, унітаз, умивальник, бойлер, всі лазневі приналежності.

У квартирі завжди є гаряча та холодна вода, опалення, 2 комплекти постільної білизни і 2 теплої ковдри, праска, прасувальна дошка, сушарка для одягу. інтернет –Wi-Fi. Квартира після капітального ремонту, дуже чиста, приємна і красива. Здається на термін від місяця до року.

Квартира готова до здачі. Телефонуйте!
Перекладено Яндекс.Перекладачем. Показати оригінал

Тип об'єктуОкрема квартира
Тип будинкуНовобудова
Id оголошення74085

<

{TELS}