1 / 23
довгостроково

2-кімн. кв., 80 м2, 2/2 поверх

, Приморский, Маразлиевская, 44   •  На мапі

5 500 ГРН/на місяць

50% комісія
Кімнат2
Площа80 м2
Житлова47 м2
Кухня8 м2
Поверх2 з 2

Затишна двокімнатна квартира в історичній частині міста на вул. Маразліївська кут вул. Троїцька. Квартира знаходитися в зеленій зоні ( вікна виходять на парк ім.Шевченка), поруч з центром міста ( до Дерибасівської 10 - 15 хв пішки), поруч з морем ( 10-15 хв. пішки до пляжу Ланжерон). Поруч супермаркет, школа, дитячий садок. Хороша транспортна розв'язка.

Квартира знаходиться на другому поверсі двоповерхового будинку , який є архітектурною пам'яткою міста. Двір великий світлий, є можливість парковки автомобіля . Поруч три охоронювані паркування. Чиста парадна, засклена, закривається, мармурові сходи. Вхідні двері броньовані. Квартира знаходитися під охороною (встановлена сигналізація). Квартира складається з двох кімнат( спальня 15м2, вітальня 40м2), передпокою 16м2, кухні 5м2, санвузли 4м2, балкон 6м2. На підлозі - набірний паркет, столярка - натуральне дерево, металопластикові вікна. Вікна квартири виходять у двір і на фасад. У вітальні перебувати м'який куточок ( диван (розкладний), два крісла), журнальний столик, письмовий стіл, тумба під телевізор, сервант. У спальні - двоспальне ліжко ( 1.6 на 2.0 м.), встоенный шафа. У передпокої - кухонний куточок з натурального дерева, дві шафи для одягу. Вся меблі сучасна , в дуже хорошому стані. На підлозі розстелені килими. На кухні сучасна вбудована меблі. санвузол розділений на туалет 1.5м2. і ванну кімнату 3м2. У ванній кімнаті ванна-1.5 м2, всроенный шафа і умивальник. Ванна кімната облицьована сучасною плиткою, сантехніка імпортна.

В квартирі є відкритий балкон, огорожа старовинна, коване. В квартирі автономне опалення та гаряче водопостачання ( двоконтурний котел Берета). Квартира обладнана телевізором, газовою плитою, пральною машинкою повний автомат, холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником, пилососом. Вся техніка сучасна, в справному стані. Підключено кабельне телебачення, інтернет. Є лічильники на світло, газ і воду.
Перекладено Яндекс.Перекладачем. Показати оригінал

Тип об'єктуОкрема квартира
Id оголошення52678

<

{TELS}