1 / 18
подобово

3-кімн. кв., 75 м2, 3/11 поверх

, Приморский, Французский бульвар, 9   •  На мапі

110 USD/на добу

Кімнат3 роздільні
Площа75 м2
Житлова65 м2
Кухня10 м2
Поверх3 з 11

Абсолютно нова трикімнатна квартира в елітному житловому комплексі "Марсель". Квартира розташована в самому престижному районі міста на Французькому Бульварі поблизу пляжу Відрада, в 3 хвилинах пішки від моря, в 10 хвилинах від Аркадії і в 10 хвилинах від центру (3$ на таксі). Охороняється прибудинкова територія, дитячий майданчик, ліфт. Загальна площа квартири 75кв.м.

В квартирі – дві спальні з двоспальними ліжками, в кожній з яких є TV. У вітальні – великий шкіряний диван, при необхідності розкладається в просторе двоспальне місце, кондиціонер Mitsubishi.

Простора кухня обладнана красивою дорогою вбудованими меблями і технікою, є плита, духовка, холодильник, мікрохвильовка, чайник, весь необхідний посуд. У санвузлі ванна, умивальник, унітаз, пральна машина. Опалення, гаряча та холодна вода автономно, тобто є завжди.

У квартирі є: 2 LED телевізори з кабельними каналами, кондиціонер, пральна машина, підлоги з підігрівом, мікрохвильова піч, електрочайник, праска, фен, холодильник, високошвидкісний WI-FI. Поруч продуктовий магазин, парковка. Спальні місця 2+2+2.
Перекладено Яндекс.Перекладачем. Показати оригінал

Тип об'єктуОкрема квартира
Тип будинкуНовобудова
Id оголошення42544

<

{TELS}